Orontius d.o.o. je ovlašteni distributer tvrtkeToolport GMBH (Gutenbergring 1-5, 22848 Norderstedt, Deutschland), za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Ponuđeni i prodani proizvodi od strane tvrtke Orontius d.o.o. se izravno prenose od dobavljača do kupca.

Uvjeti poslovanja tvrtke Dancover A/S i Toolport GMBH su istaknuti na stranici: www.profizelt24.de http://www.profizelt24.de/AGB/ http://www.profizelt24.de/Garantieerklae…

Garancija na ceradu*.

Pojedini modeli šatora imaju garanciju na ceradu (1,3 ili 5 godina – ovisno o modelu i o opremi uz šatore). 

*garancija vrijedi na pravilno postavljenu i zatvorenu ceradu. Jamstvo ne pokriva nitne, patentne zatvarače, ventilacijske prozore, trake za pričvršćivanje, pretegnute gurtne ili šavove. Iznimke od jamstva su i pogoršanja koja proizlaze iz nasilnih utjecaja i / ili u slučaju promjena i / ili samostalnog dograđivanja i / ili zlouporabe svrhe. Deformacija materijala kao i pucanje materijala zbog trenja isključuju jamstvo. Sve ostalo vrijedi samo ako je uzrok pogreškama u proizvodnji. Također se ne priznaju oštećenja, pukotine, rupe i prljavština zbog kontakt s tlom.