Orontius d.o.o je ovlašteni distributer kompanija koje se bave proizvodnjom Party šatora, Promotivnih šatora, POP UP šatora, Industrijskih skladišta, Montažnih skladišta, Garaža za vozila, Brodskih garaža itd…

Matični broj: 2626241
OIB: 94275561661
Poslovna banka: PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.
IBAN: HR58 2340 0091 1104 2501 8
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Temeljni kapital: 20.000, 00 kn

Naši proizvodi dizajnirani su i osmišljeni od najboljih inženjera i graditelja čeličnih konstrukcija u Europi te se na njihovu radu zasniva i naša kvaliteta. Svi proizvodi su napravljeni od materijala najveće kvalitete koji zadovoljavaju potrebe kako profesionalaca, tako i onih koji naše proizvode koriste povremeno te za te potrebe žele imati kvalitetno rješenje.
Ukoliko imate bilo kakav upit, molimo da se javite na telefon ili pošaljete e-mail na koji ćemo u najbržem roku odgovoriti. Nadamo se da će te u našoj širokoj ponudi naći odgovarajuće i adekvatno rješenje za sve Vaše potrebe.Naš moto je: veliko ili malo – mi pokrivamo sve. Vođeni tim motom imamo i rješenja za sve one kojim je potreban šator, skladišni prostor ili bilo što, a što je potrebno pokriti ili zaštiti u bilo kojoj prigodi ili prilici.